Fasadrenovering Stockholm

Misstänker du på att det är dags för fasadrenovering? En välskött fasad skapar ökad trivsel för de boende i byggnaden och ger ett gott intryck på besökare. Alla uppskattar ett vackert hus, men det är inte enbart av estetiska skäl som det behöver underhållas – små skador kan nämligen leda till stora problem och kostnader. Låt oss på Jontes Mur & Puts fräscha upp din fasad, i Stockholm eller någon av de andra orter där vi arbetar.

Fasaden är enkelt uttryckt byggnadens yttersida och till den räknas även balkonger, fönster, plåt och tak m.m. Oavsett hur väl du tar hand om din fasad så kommer den förr eller senare att behöva en fasadrenovering. I vårt omväxlande klimat utsätts våra byggnader och fasader för stora påfrestningar och det leder till slut till slitage.

Kontakta oss gällande fasadrenovering

Har du några frågor gällande fasadrenovering? Eller önskar du kanske en offert. Vi ser fram emot att höra av dig.

Fasadrenovering på flera orter

Utöver i Stockholm utför vi även fasadrenovering på flera andra orter såsom i Arboga, Eskilstuna, Flen, Helleforsnäs, Katrineholm, Strängnäs, Västerås och Örebro.

Besiktning av din fasad

Omfattningen av en fasadrenovering kan variera och det innebär att den kan vara antingen liten eller väldigt omfattande. Vi på Jontes Mur & Puts utför därför alltid en bedömning av din fasad innan vi börjar med vår planering och vårt arbete. Om vi bedömer att ditt hus är i gott skick så kan det vara tillräckligt med t ex tvätt, lagning och målning. I andra fall kan den gamla fasaden behöva ersättas med en ny och då blir vår fasadrenovering naturligtvis mer omfattande. Stora projekt kan leda till större störningar men vi strävar naturligtvis efter att utföra våra arbeten så effektivt och diskret som möjligt.

Besiktning fasad
Fasadrenovering Stockholm

Upptäck förändringar i tid!

Jontes Mur & Puts rekommenderar att du ser till att vara uppmärksam på ditt hus och dess fasader. Du kan spara mycket pengar på att upptäcka förändringar i tid. Se gärna över ditt hus i samband med till exempel vår- och höststädning, det gör att du lättare kommer ihåg granskningen. Upptäcker du en avvikelse men känner dig osäker på hur du ska åtgärda den? Kontakta oss på Jontes Mur & Puts så tittar vi på ditt hus och lämnar förslag på lösningar.

Pris för fasadrenovering

Det är många faktorer som spelar in när det gäller priset för en fasadrenovering och en är naturligtvis omfattningen av arbetet. En fasadrenovering är ett relativt stort arbete, men den kan också hålla i ca 50 år och om den sköts rätt kanske längre.

Pris fasadrenovering