Betongarbete Stockholm

Ska ni bygga hus och behöver hjälp med betongarbete i Stockholm eller någon närbelägen stad? Jontes Mur & Puts har ett brett sortiment av tjänster och utför till exempel armering, gjutning och lagning av golv samt väggar. Våra skickliga betongarbetare vet hur viktigt det är att byggnaden har en stadig grund att stå på och är därför måna om att utföra sina uppdrag med stor noggrannhet.

Det spelar ingen roll om ditt betongarbete är stort eller litet – Jontes Mur & Puts klarar det mesta. Vi anpassar oss naturligtvis efter dig som kund och lämnar gärna råd om du är osäker på något. Du kan känna dig trygg hos oss!

Kontakta oss gällande betongarbete

Har du några frågor gällande betongarbete? Eller önskar du kanske en offert. Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att höra av dig.

Betongarbete på flera orter

Utöver i Stockholm utför vi även betongarbeten på flera andra orter: Katrineholm, Arboga, Örebro, Flen, Eskilstuna, Helleforsnäs, Strängnäs och Västerås.

Betong – ett naturmaterial med många användningsområden

Betong är ett naturmaterial som är både starkt, formbart och återvinningsbart. Det gör att man kan använda det till en mängd olika saker samtidigt som man är skonsam mot miljön.

Alla som utför betongarbete hos Jontes Mur & Puts har omfattande kunskaper om materialen de arbetar med och använder sig alltid av professionell utrustning. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss.

Betong materialet
Betongarbete Stockholm

Vad gör en betongarbetare?

Betongarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter kan delas in i två kategorier: armering och gjutning av betongkonstruktioner. Det kan till exempel innebära att han eller hon arbetar med broar, golv och husgrunder av olika slag.

När ett hus ska byggas så är det vanligt att man använder olika betongelement, till exempel väggar och fasader. Det är betongarbetaren som monterar dessa så att de hamnar på plats.

När du arbetar som betongarbetare kan du även få till uppgift att gjuta betonggolv och att slipa samt spackla det efteråt. Ett betonggolv måste ha en fin yta innan plattsättaren kan utföra sitt arbete.

Hör av dig till oss – vi ser framemot att få utföra betongarbete hos dig

Jontes Mur & Puts arbetar i Stockholm, men vi åtar oss även uppdrag i Arboga, Eskilstuna, Flen, Helleforsnäs, Katrineholm, Strängnäs, Västerås och Örebro. Tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor om oss och våra tjänster.

Kontakt gällande betongarbete