Tjänster

Vi är det självklara valet för dig som vill få hjälp med murning, putsning eller olika sorters betongarbeten.

Jontes Mur & Puts fokuserar på effektivitet, kvalitet och säkerhet. Målsättningen är alltid att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt.

Fasaden är en av de viktigaste delarna av en byggnad eftersom den ska skydda mot både väder och vind. Om du investerar i en fasadputsning så ökar du chanserna att ditt hus ska se bra ut och hålla länge.

Det spelar ingen roll om du behöver renovera en befintlig fasad eller om du vill ha en nyproduktion – Jontes Mur & Puts hjälper dig gärna! Alla uppdrag utförs med stor noggrannhet och vi inleder alltid vårt arbete med att göra en bedömning av till exempel fasaden. Under vår granskning kan vi se vad som behöver göras och sedan lägga upp en plan för arbetet.

Jontes Mur & Puts har kunskap om olika fasadsystem och materiallösningar vilket gör att vi kan åta oss både små och stora fasadrenoveringar och byggprojekt. Vi lyssnar givetvis på kundens önskemål och lämnar gärna råd om så önskas.

I vårt sortiment av tjänster finns olika sorters betongarbeten och det innebär till exempel att vi arbetar med armering, gjutning samt lagning av befintliga golv och väggar med mera. Vi vet vilka risker en instabil grund kan medföra för ett hus och ser därför till att grunden blir stadig och hållbar.

Kontakta oss för mer information!

Senaste nytt